PARTNERSHIPS EN EVENTS

Visa-sponsorships verbinden ons met de evenementen die de hele wereld verbinden

Onze partnerships, kunnen mensen over de hele wereld samenbrengen en zijn de katalysator om ons verder te brengen. Van de Olympische en Paralympische Spelen tot de FIFA World Cup™, Visa Cash App RB en Oracle Red Bull Racing tot de NFL, wij sponsoren deze iconische evenementen die mensen over de hele wereld inspireren en verbinden.

Visa, Olympics, Paralympics worldwide partner triposite logo

Wereldwijd partner van de Olympische en Paralympische Spelen tot 2032

Onze toewijding aan de Olympische en Paralympische Spelen gaat verder dan sponsoring. We zijn al sinds 1986 partner van de Olympische Beweging en met trots zijn we in 2003 de eerste wereldwijde partner van het Internationaal Paralympisch Comité geworden. We zetten ons in voor atleten en een meer inclusieve wereld door middel van sport.

GB's Sky Brown celebrates winning bronze in skateboarding women's park event 2020 Tokyo Olympics

Sky Brown, Team Visa - ©Getty Images - Alle rechten voorbehouden

Visa and Uefa

UEFA vrouwenvoetbal

Als de eerste zelfstandige partner van UEFA vrouwenvoetbal helpt Visa's investering in vrouwenvoetbal sinds 2018 om de zichtbaarheid van de sport op alle niveaus te vergroten, acceptatie te stimuleren en het spel toekomstbestendig te maken.

England, UEFA European champions

Visa and FIFA 2026 worldwide partner logo lockup

Wereldwijd partner van FIFA

De FIFA World Cup™ gaat in 2026 naar Noord-Amerika! Als de officiële betalingstechnologiepartner voor FIFA-evenementen wereldwijd, zal Visa een naadloze en veilige handelservaring bieden aan de gepassioneerde fans van FIFA op locatie en opwindende toegang bieden aan Visa-kaarthouders. Visa heeft sinds 2007 de toernooiervaring bij meer dan 40 FIFA-evenementen verbeterd.

FIFA Men’s World CupTM trophy lifted in the air

FIFA - ©Getty Images - Alle rechten voorbehouden

Oracle Red Bull Racing and Visa Cash App RB team 2024 logos

Eerste wereldwijde partner van beide Red Bull Formule 1-teams

Als de eerste wereldwijde partner van de Visa Cash App RB en Oracle Red Bull Racing Formula One teams, is Visa er trots op dat het samenwerkt met Red Bull Racing om succes te stimuleren in de snelle wereld van het internationale racen. Visa and Cash App gaan ook samen met Red Bull Racing de strijd aan om Visa Cash App RB in de volledig vrouwelijke F1 Academy rijserie tot kampioen te maken, wat Visa's toewijding aan empowerment en vooruitgang van vrouwen via onze sponsorship-platforms bevordert.

The Visa Cash App Red Bull and Oracle Red Bull Racing Formula One teams car liveries

Red Bull Content Pool - ©Getty Images en Visa Cash App RB - Digital Lighthouse - Alle rechten voorbehouden

Visa and NFL proud sponsor logo lockup

Trotse sponsor van de NFL sinds 1995

Visa is sinds 1995 de trotse sponsor van de National Football League. Als exclusieve betalingsdienstverlener voor de NFL en officiële NFL-evenementen blijven we innoveren om snellere, veiligere en handigere betaalmethoden aan te bieden, zodat fans geen moment van het spel hoeven te missen.

NY Giants offense lines up against SF 49ers during an NFL football game

NFL - ©Associated Press - Alle rechten voorbehouden

Overal ter wereld zorgt sport voor inspiratie en saamhorigheid. Visa kan zich erop laten voorstaan atleten, fans en gemeenschappen te steunen via iconische sportevenementen over de hele wereld.

Portrait of Andrea Fairchild, SVP Global Sponsorship Strategy at Visa
Andrea Fairchild, SVP Global Sponsorship Strategy