VisaNet. Het netwerk dat u kunt vertrouwen

VisaNet is het wereldwijde netwerk dat de kern van Visa vormt en technologie, infrastructuur en innovatie met elkaar verbindt om snelle digitale betalingen te garanderen voor iedereen, overal.

VisaNet, het netwerk dat u kunt vertrouwen

Visa is een van de meest betrouwbare merken ter wereld. VisaNet is meer dan een betrouwbaar kaartnetwerk. We verwerken talloze vormen van digitale betaling voor mensen overal ter wereld, 24/7.

VisaNet technologie + innovatie

Visa heeft geïnvesteerd in producten en services die betalingen makkelijker en veiliger maken, en daarmee de manier waarop geld wordt verplaatst tussen mensen, bedrijven en overheden heeft getransformeerd.

Katalysator voor groei

Ons flexibele netwerk helpt overheden, financiële instanties, fintechs en innovators aan tailormade betalingsoplossingen voor hun unieke behoeften.

Cloud Connect

Met Visa Cloud Connect kunnen fintechs en klanten die hun platforms willen moderniseren een veilige verbinding maken met VisaNet via een cloudgebaseerde infrastructuur.

Slimmer met AI

VisaNet +AI is een pakket services dat helpt bij het verwerken van betalingen tijdens stroomuitval, snellere betalingservaringen mogelijk maakt en kasverrichtingen optimaliseert.

Een van de grootste elektronische betalingsnetwerken ter wereld

VisaNet draagt bij aan onze visie om iedereen, overal, vooruit te helpen door middel van betrouwbare en veilige betalingen en toegang tot de wereldeconomie.