Aanvullende privacy-informatie

Als een wereldwijd bedrijf werkzaam op het gebied van betalingstechnologie vervult Visa vele rollen. Wanneer we optreden als dienstverlener voor Visa-kaartuitgevende instanties en facturerende partijen, verzamelen en gebruiken we alleen persoonlijke informatie zoals geautoriseerd door onze contracten met onze klanten. Als u vragen hebt over hoe deze bedrijven met uw persoonlijke informatie omgaan of uw rechten wilt uitoefenen, neem dan rechtstreeks contact met hen op. Als u zich bijvoorbeeld heeft aangemeld voor cashback- of loyaliteitsaanbiedingen bij uw financiële instelling of een facturerende partij, neem dan contact op met dat bedrijf voor meer informatie.

De volgende links kunnen u helpen meer informatie te vinden over de soorten informatie die we verwerken. Met deze links kunt u ook uw privacykeuzes uitoefenen.  Als u vragen heeft, kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Algemene privacyverklaring

Klik hieronder als u de volledige tekst van het wereldwijde privacybeleid van Visa wilt raadplegen, evenals de regionale versies ervan.
Volledige algemene privacyverklaring
The Visa sign outside the Foster City, California office.