Sponsorships

Team Visa Atleet Femke Bol gekroond tot Sportvrouw van het Jaar 2023

Visa-Blog-Femke-Bol-Celebration-800x450

Met trots kondigen we aan dat onze eigen Team Visa atleet, Femke Bol, is verkozen tot Sportvrouw van het Jaar 2023. De aankondiging kwam tijdens het prestigieuze Sportgala op 20 december j.l.. Femke, wiens uitzonderlijke prestaties op de atletiekbaan dit jaar haar tot een favoriet maakten, heeft zich onderscheiden door het winnen van gouden medailles en het verbeteren van wereldrecords.

#Road to Paris 

Samen met Fleur Jong (para-atleet) en Daphne van Domselaar (voetballer), vormt Femke het Nederlandse Team Visa op weg naar Parijs volgend jaar. Als wereldleider in digitale betalingen, is Visa al bijna 40 jaar de trotse betaaltechnologiepartner van dit grootse sportevenement. We zijn verheugd dat Femke de titel van Sportvrouw van het Jaar heeft gewonnen en kijken ernaar uit om haar te ondersteunen op haar 'road to Paris'.

Een kampioen 

Femke Bol, een 23-jarige specialist in de 400 meter en 400 meter horden, heeft een indrukwekkende lijst van prestaties. Ze won de bronzen medaille op de 400 meter horden in Tokio, is meervoudig Europees kampioen, tweevoudig wereldkampioen en wereldrecordhouder op de 400 meter indoor. Met haar vastberadenheid om altijd haar grenzen op te zoeken, geloof in haar eigen kracht en authenticiteit, is het geen verrassing dat ze voor de tweede keer is gekozen tot Europees atleet van het jaar door de Europese atletiekfederatie. Nu kan ze ook de titel Nederlands Sportvrouw van het Jaar 2023 aan haar erelijst toevoegen.

Femke Bol: "Ik ben ontzettend blij om deel uit te maken van 'Team Visa' tijdens mijn #RoadToParis. Er is volledige toewijding nodig om op het hoogste niveau mee te doen. De ondersteuning van Visa is cruciaal voor mijn voorbereiding op dit gebied."

Jos van de Kerkhof, Country Manager van Visa in Nederland: “Ik ben ontzettend trots – en het is volkomen terecht – dat Femke de prijs voor Sportvrouw van het Jaar 2023 in ontvangst heeft mogen nemen. Ik ben blij dat Femke, Fleur en Daphne zullen uitkomen voor het Nederlandse team en dat we ze kunnen ondersteunen tijdens hun geweldige avontuur in Parijs volgend jaar. Ik kijk ernaar uit!

Tag: Team Visa