• Iedereen geaccepteerd, overal

  Waar u zich thuis voelt

 • Internationale Vrouwendag

  Internationale Vrouwendag! Zie hoe Visa jonge vrouwelijke ondernemers ondersteunt bij het verwezenlijken hun nieuwe zakelijke ideeën.

 • Springboard Initiative - an opportunity to thrive

  Visa has partnered with the Springboard Initiative to provide access to career opportunities in technology to underserved youth in the Bay Area

 • Bring Your Child to Work Day

  Zie meer dan 800 kinderen en hun Visa-ouders genieten van een dag op het Visa hoofdkantoor vol van overweldigende ervaringen geïnspireerd door creativiteit, die hen helpen het bedrijf Visa te begrijpen en waarop zij een kijkje in de toekomst met nieuwe technologische innovatie hebben kunnen nemen.

Alfred F. Kelly, C.E.O. of Visa

Iedereen is belangrijk


Iedereen heeft een verhaal

Universele acceptatie voor iedereen - overal - is niet alleen onze merkbelofte, het is de basis van onze bedrijfscultuur. We koesteren een cultuur van bewuste inclusie, om een ​​gevoel van verbondenheid op de werkplek te creëren en diversiteit van gedachten, cultuur en levensstijl te ondersteunen. We werken samen op een leuke, zinvolle en inspirerende manier. Maak kennis met vier medewerkers die het verschil maken in onze Visa-familie.

Employee Resource Groups

U kunt onmiddellijk deel uitmaken van onze gemeenschap door wereldwijd lid te worden van een Werknemersgroep (Employee Resource Group (ERG)) en van diversiteits- en inclusieprogramma's. ERG's zijn slechts één manier om u te verbinden met anderen die uw culturele erfgoed, levensstijl of doel delen. Deze groepen bevorderen een beter begrip van de capaciteiten, talenten en bijdragen van onze werknemers.

Iedereen leert en groeit

Uw ervaring bij Visa is meer dan alleen uw dagelijkse werk; Visa biedt tal van nieuwe mogelijkheden om te leren en te groeien, spannende projecten te beginnen en met mensen in contact te komen die uw carrière naar ongekende hoogtes willen brengen. Wij zijn een klein bedrijf met een grote invloed, waar uw impact zeer groot is - leren en nieuwe vaardigheden verwerven tijdens het werk is bij ons vanzelfsprekend.

Iedereen leeft zijn eigen leven

Wij begrijpen dat het leven niet altijd meewerkt. We waarderen iedere deelnemer en willen graag dat u een gebalanceerd leven leidt, volgens de juiste prioriteiten.

Iedereen heeft impact


Iedereen is accountable


Iedereen is verbonden

Ons rekruteringsteam voor diversiteit is nauw verbonden met belangrijke netwerken - organisaties en universiteiten die zijn gericht op studenten en professionals, vrouwen en etnische minderheden. We zijn actief op zoek naar een diverse gemeenschap van disruptors, pioniers en vernieuwers die gefascineerd zijn door nieuwe technologie die levens transformeert. Wij zoeken mensen die wij kunnen ondersteunen om de manier te veranderen waarop zaken over de hele wereld worden gedaan. Hier zijn slechts enkele van de organisaties waar wij ons mee associëren:

Visa erkend

Anita Borg logo.
Human Rights Campaign logo.
Bloomberg logo.

#LifeAtVisa

Volg ons op Instagram en ontdek uw Eveywhere.

Sluit u vandaag nog aan bij het Visa-team

We zijn altijd op zoek naar toptalent.