Ontdek wat mogelijk is

Wat is de toekomst van het handelsverkeer? Naar welke producten zijn klanten op zoek? Waar liggen echte kansen voor toekomstgerichte financiële instellingen? Bij de wereldwijde Innovation Centers van Visa werken we voortdurend aan oplossingen en helpen we onze klanten bij het identificeren en ontwikkelen van ideeën die hun bedrijf vooruithelpen.

Bezoek onze Innovation Centers

We hebben Innovation Centers en Innovation Studio’s over de hele wereld. En elke hub is verankerd in de lokale cultuur en trends, waardoor we producten en oplossingen voor onze klanten kunnen identificeren, ontwerpen en leveren die uniek zijn voor hun bedrijf en gebaseerd zijn op de behoeften van hun klanten.

Dubai + Nairobi

Een blik in de toekomst van het handelsverkeer en de impact van nieuwe technologieën op de manier waarop we shoppen, betalen en betaald worden.

San Francisco + New York

Onze Innovation Centers zijn gebouwd om samenwerking te stimuleren en onze belangrijkste relaties te versterken.

Miami

Welkom op de plek waar samenwerking de basis vormt van onze visie en waar we onze relaties verdiepen om te bouwen aan een betere toekomst.

Singapore

De poort naar de regio Azië-Pacific: een open en collaboratieve ruimte om samen de toekomst van het handelsverkeer te ontdekken, te ontwerpen en te ontwikkelen.