TO THE OPENING CEREMONY OF THE OLYMPIC GAMES PARIS 2024
OLYMPIC GAMES IN
THE OLYMPIC GAMES
PARIS 2024
OLYMPIC GAMES
TO THE OPENING CEREMONY OF THE PARALYMPIC GAMES PARIS 2024
PARALYMPIC GAMES IN
THE PARALYMPIC GAMES
PARIS 2024
PARALYMPIC GAMES
Visa Paris Logo

De Olympische en Paralympische Spelen tot leven helpen brengen

We streven er altijd naar om ons geloof in de Olympische en Paralympische Spelen op zoveel mogelijk manieren tot leven te brengen. Voor Parijs 2024 zijn we er trots op dat we ons werk kunnen voortzetten door atleten over de hele wereld te ondersteunen tijdens hun Olympische en Paralympische reis en door innovatieve betalingsoplossingen te bieden.

Team Visa bij de Olympische en Paralympische Spelen 2024

Team Visa bestaat wereldwijd uit atleten uit verschillende landen en met verschillende sportachtergronden. Ons Team Visa-programma, opgericht in 2000, heeft als doel atleten te voorzien van de middelen en ondersteuning die ze nodig hebben om zowel op als naast het sportveld te floreren, ongeacht hun afkomst of achtergrond. We zijn verheugd 56 inspirerende atleten in Parijs te kunnen ondersteunen.

Team Visa feiten en cijfers

117

Team Visa-atleten in Parijs 2024

60 +

Landen vertegenwoordigd door Team Visa-atleten

40

Vertegenwoordigde sporten, waaronder 10 Paralympische sporten

Ontdek onze reisgids voor Parijs

Voel de sfeer van Parijs en de opwinding van de Olympische en Paralympische Spelen samenkomen terwijl je de iconische locaties verkent die in 2024 host zijn van sportprestaties van wereldklasse. Bovendien kun je, wanneer je met Visa betaalt, profiteren van exclusieve reisaanbiedingen, waaronder vluchten, hotels, diners, winkelaanbiedingen en nog veel meer. Dompel jezelf onder in de Parijse cultuur en plan je perfecte reis met onze reisgids.